Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2000g654kcal12.4g111.2g4g51g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Peruna, keskikokoinen 60g240g144kcal3.6g31.2g0.2g2.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g250g700kcal47.5g0.1g55g0g
Katkarapu 340g233kcal49.1g0g3.7g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26g68kcal2.6g2.6g5.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9912g3650kcal233g299.8g136.6g110.6g
Valittu annoskoko4956g1825kcal116.5g149.9g68.3g55.3g
Annoskoko puolitettuna2478g913kcal58.3g75g34.2g27.7g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834