Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1402g2327kcal266.4g0g140.2g0g
Porkkana 1052g344kcal6.5g58.5g2.1g26.8g
Peruna, vanha, kuorittu 2103g1601kcal39.5g326g4.2g21g
Sipuli (kuorittu)315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.4g
Lihaliemikuutio Maggi35g98kcal3.2g2.5g8.1g0g
Kasvisliemikuutio 39g117kcal3.7g5.2g9.1g0.6g
Mustapippuri 11g29kcal1.1g4g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9912g9204kcal649g822.6g329.2g113.2g
Valittu annoskoko4956g4602kcal324.5g411.3g164.6g56.6g
Annoskoko puolitettuna2478g2301kcal162.3g205.7g82.3g28.3g
Arvot/100g100g93kcal6.5g8.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98957