Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)10g90kcal0g0g10g0g
Sipuli 67g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)266g80kcal2.7g10.7g1.1g0.5g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 133g473kcal2.5g3.5g50.6g0g
Basilika, tuore 6.7g1.8kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g10g7.5kcal0.7g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana992g1354kcal14.4g38.2g123.8g4g
Valittu annoskoko496g677kcal7.2g19.1g61.9g2g
Annoskoko puolitettuna248g338kcal3.6g9.6g31g1g
Arvot/100g100g136kcal1.5g3.8g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887