Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Chili, vihreä, tuore 6.2g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Tomaattimurska 156g46kcal0.9g8.3g0.3g3g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 75g239kcal18.3g34.3g1.4g6.7g
Viinietikka 4.7g1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana993g601kcal39.6g89.8g3.6g20.8g
Valittu annoskoko496g300kcal19.8g44.9g1.8g10.4g
Annoskoko puolitettuna248g150kcal9.9g22.5g0.9g5.2g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954