Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g75g23kcal0.9g5.5g0.1g2.3g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)7.5g20kcal1g0.9g1.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl19g16kcal0.3g0.8g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana993g130kcal5g16.4g5.4g5.4g
Valittu annoskoko496g65kcal2.5g8.2g2.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna248g32kcal1.3g4.1g1.4g1.4g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.7g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283816