Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 599g384kcal19.2g28.9g21g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g2994g3293kcal748.5g0g29.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g20g34kcal1.6g6.4g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1098g1566kcal137.2g3.3g112.5g0g
Korppujauho 250g914kcal26.2g186.9g2.6g13.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9920g12382kcal1865.4g451g332.2g26.6g
Valittu annoskoko4960g6191kcal932.7g225.5g166.1g13.3g
Annoskoko puolitettuna2480g3096kcal466.4g112.8g83.1g6.7g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089