Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)100g899kcal0g0g99.9g0g
Sipuli 666g201kcal8.3g32g1.3g11.3g
Tomaattimurska (Euro shopper)2663g799kcal26.6g106.5g10.7g5.3g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 1332g4728kcal25g35.3g506g0g
Basilika, tuore 67g18kcal2.1g0.7g0.5g1.1g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g100g75kcal7.5g9.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9920g13535kcal144.6g381.8g1238.6g40.2g
Valittu annoskoko4960g6767kcal72.3g190.9g619.3g20.1g
Annoskoko puolitettuna2480g3384kcal36.2g95.5g309.7g10.1g
Arvot/100g100g136kcal1.5g3.8g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887