Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)1600g5600kcal208g1104g40g48g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1600g1360kcal16g56g112g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g160g48kcal1.6g6.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9920g19328kcal1059.2g2332.8g625g96g
Valittu annoskoko4960g9664kcal529.6g1166.4g312.5g48g
Annoskoko puolitettuna2480g4832kcal264.8g583.2g156.3g24g
Arvot/100g100g195kcal10.7g23.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118