Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g431g1682kcal0g422.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 216g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g4313g1251kcal38.8g232.9g17.3g99.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9920g5866kcal77.6g1311.2g34.6g198.4g
Valittu annoskoko4960g2933kcal38.8g655.6g17.3g99.2g
Annoskoko puolitettuna2480g1467kcal19.4g327.8g8.7g49.6g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325