Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Pilko sipuli.

Laita pannulle pieni tilkka öljyä.

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää 2 tölkkiä (780 g) pastakastiketta.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Lisää mausteita maun mukaan.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Viltsukka10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1600g2057kcal332g0g80g0g
Luomu pastakastike (Pirkka), annos 390g3120g1154kcal31.2g187.2g34.3g49.9g
Oliiviöljy 24g212kcal0g0g24g0g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9928g6979kcal732g395.6g277.4g107.2g
Valittu annoskoko4964g3490kcal366g197.8g138.7g53.6g
Annoskoko puolitettuna2482g1745kcal183g98.9g69.4g26.8g
Arvot/100g100g70kcal7.4g4g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291630