Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3156g570kcal17.7g78.9g12.6g22.1g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.8g0.4g1.5g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g253g303kcal6.3g15.1g22.7g3.8g
Ruokakerma Valio 4% K&P902g541kcal9g40.6g36.1g5.4g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g135g467kcal14.9g93.3g3.2g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9936g4160kcal119g522.6g151.8g91.6g
Valittu annoskoko4968g2080kcal59.5g261.3g75.9g45.8g
Annoskoko puolitettuna2484g1040kcal29.8g130.7g38g22.9g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810