Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g2520g8820kcal201.6g1965.6g15.1g0g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 774g633kcal9.8g32.9g47.9g17g
Porkkana, paistettu 360g313kcal2.4g20.9g22.3g9.6g
Jauheliha, sika-nauta 720g1594kcal126g0g122.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 540g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9936g22721kcal679.6g4038.8g415.4g53.2g
Valittu annoskoko4968g11360kcal339.8g2019.4g207.7g26.6g
Annoskoko puolitettuna2484g5680kcal169.9g1009.7g103.9g13.3g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.6g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605