Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 84g744kcal0g0g84.1g0g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.9g0.7g5.6g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1502g300kcal9g57.1g4.5g21g
Tomaattimurska 3004g883kcal16.8g159.2g6g57.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9936g4158kcal67.4g480g191.2g169.4g
Valittu annoskoko4968g2079kcal33.7g240g95.6g84.7g
Annoskoko puolitettuna2484g1040kcal16.9g120g47.8g42.4g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368216