Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g1499g1199kcal22.5g100.4g74.9g0g
Munakoiso 1199g268kcal6g37.2g2.4g30g
Kesäkurpitsa zucchini 1499g271kcal8.4g37.5g6g10.5g
Broccoli 200 g600g126kcal19.8g11.4g3g0g
Mineraalisuola keskiarvo 21g0.3kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g7.5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Ruohosipuli 63g14kcal0.9g1.1g0.4g1.5g
Parmesaani (Joku), annos 30g36g138kcal8.6g0g11.9g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)45g324kcal0g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9936g4680kcal132.6g375.2g269.4g84g
Valittu annoskoko4968g2340kcal66.3g187.6g134.7g42g
Annoskoko puolitettuna2484g1170kcal33.2g93.8g67.4g21g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378