Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1540g431kcal9.2g91.6g3.1g38.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g342g92kcal4.4g16.4g0.7g5.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka185g20kcal2g2g0.4g1.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Inkivääri, tuore, silputtu55g44kcal1g9.7g0.4g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl34g308kcal0g0g34.2g0g
Vesi2737g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)34g89kcal4.4g4.1g6.2g0.1g
Mustapippuri 17g48kcal1.9g6.6g0.6g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9936g2115kcal49.6g268.6g91.4g104.6g
Valittu annoskoko4968g1057kcal24.8g134.3g45.7g52.3g
Annoskoko puolitettuna2484g529kcal12.4g67.2g22.9g26.2g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.7g0.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406265