Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 720g5225kcal8.6g2.9g585.6g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g900g5042kcal72g333.1g378.1g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g1801g6122kcal45g1494.5g9g36g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 43g160kcal8g4.8g9.4g13.1g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.2g0g0.1g
Sokeri 612g2485kcal0g611.6g0g0g
Siirappi 504g1520kcal0.5g373.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 360g514kcal45g1.1g36.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9936g42230kcal361g5663.6g2038g98.4g
Valittu annoskoko4968g21115kcal180.5g2831.8g1019g49.2g
Annoskoko puolitettuna2484g10557kcal90.3g1415.9g509.5g24.6g
Arvot/100g100g425kcal3.6g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447785