Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 68g20kcal0.6g3.1g0.3g1.3g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g97g34kcal1g6.3g0.5g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g72g29kcal0.8g5.2g0.4g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)36g13kcal0.4g2.5g0.2g0.5g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g1.9g5.1kcal0.2g0.2g0.4g0g
Rypsiöljy 2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana994g244kcal6g34.6g8.4g3.6g
Valittu annoskoko497g122kcal3g17.3g4.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna248g61kcal1.5g8.7g2.1g0.9g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921