Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk150g40kcal0.9g8g0.3g2.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Soijapapu, keitetty, suolaton 226g402kcal36.4g16g18g15.9g
Linssi, punainen, Go Green75g244kcal18g36.8g0.8g9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana994g1502kcal112g126.2g49.6g55.4g
Valittu annoskoko497g751kcal56g63.1g24.8g27.7g
Annoskoko puolitettuna249g376kcal28g31.6g12.4g13.9g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074