Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 313g123kcal3.2g22g0.6g8g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g47g89kcal1.2g1.6g8.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g50g140kcal9.5g0g11g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras9g25kcal0.8g4.8g0.1g1.3g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g78g57kcal6.3g6.3g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana995g868kcal42g69.4g41.8g18.6g
Valittu annoskoko498g434kcal21g34.7g20.9g9.3g
Annoskoko puolitettuna249g217kcal10.5g17.4g10.5g4.7g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154