Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g933g1195kcal139.1g0g84g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g19g168kcal0g0g18.7g0g
Sipuli (kuorittu)397g107kcal5.2g19g0.8g6.7g
Vehnäjauho, sunnuntai187g653kcal22.4g132.5g3.9g5.6g
Vesi, vesijohtovesi 3267g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi51g144kcal4.6g3.6g11.8g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g117g537kcal0.6g0.6g59.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9940g5607kcal343.8g311.4g357.4g25g
Valittu annoskoko4970g2804kcal171.9g155.7g178.7g12.5g
Annoskoko puolitettuna2485g1402kcal86g77.9g89.4g6.3g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113403