Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)1000g560kcal85g50g2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu508g640kcal55.9g1.5g45.7g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%48g120kcal6.7g5.3g2.7g23.5g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit128g512kcal51.2g20.5g25.6g19.2g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale40g24kcal4g2g0.1g29.2g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g560g538kcal23.5g95.2g1.1g27.4g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g200g36kcal4.2g0.4g0.8g5.6g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen280g389kcal53.2g0g19.6g0g
Katkarapu 280g192kcal40.4g0g3.1g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g200g276kcal54g0g7g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g40g6kcal0.4g0.8g0.1g0.6g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä492g748kcal153.5g0g14.3g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g200g100kcal2g24g2g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g1000g2500kcal180g15g190g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9952g13280kcal1428g429.4g628.2g211g
Valittu annoskoko4976g6640kcal714g214.7g314.1g105.5g
Annoskoko puolitettuna2488g3320kcal357g107.4g157.1g52.8g
Arvot/100g100g133kcal14.3g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878