Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 150g58kcal1.5g10.4g0.3g3.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Persilja 1.9g0.5kcal0g0g0g0.2g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana996g438kcal34.4g30.6g17.8g11.2g
Valittu annoskoko498g219kcal17.2g15.3g8.9g5.6g
Annoskoko puolitettuna249g110kcal8.6g7.7g4.5g2.8g
Arvot/100g100g44kcal3.5g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153711