Jauhelihakeitto ilman perunaa

400g vähärasvaista jauhelihaa (10%)
2 pss keittojuureksia (á 200g)
1 pss suikalejuureksia (á 180g)
2 dl tomaattimurskaa
Puolikas lihaliemikuutio
Puolikas kasvisliemikuutio
2 laakerinlehteä
Pippuria ja chiliä

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja puolikas lihaliemikuutio.

Lisää tomaattimurska.

Mausta vielä pippurilla ja chilillä.

Keitä vesi ja lisää kasvikset, jauheliha, kasvisliemikuutio ja laakerinlehdet.

Anna hautua vartin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Keittojuurekset, apetit, 200 gr100g26kcal0.9g4.8g0.3g2.3g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.5g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g50g18kcal0.5g3.4g0.2g0.7g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g45g13kcal0.5g2.2g0.2g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana996g460kcal42.2g21.2g22.6g8.6g
Valittu annoskoko498g230kcal21.1g10.6g11.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna249g115kcal10.6g5.3g5.7g2.2g
Arvot/100g100g46kcal4.2g2.1g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207201