Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 97g74kcal1.8g15g0.2g1g
Lanttu 15g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Porkkana 7.9g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Purjosipuli 6.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.9g5.2kcal0.4g0.1g0.4g0g
Nakki,popsi grillinakki103g266kcal12.3g5.7g21.6g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 262g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana996g709kcal29.6g44.8g44.4g3.8g
Valittu annoskoko498g355kcal14.8g22.4g22.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna249g177kcal7.4g11.2g11.1g1g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343754