Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 169g870kcal27.8g0g85.6g0g
Herkkusieni 45g7.2kcal0.9g0.1g0.1g0.7g
Pasta Torino tumma141g493kcal25.3g83.1g5.5g8.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)113g96kcal1.1g3.9g7.9g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana997g2948kcal111g177.2g198.4g19.2g
Valittu annoskoko498g1474kcal55.5g88.6g99.2g9.6g
Annoskoko puolitettuna249g737kcal27.8g44.3g49.6g4.8g
Arvot/100g100g296kcal11.1g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201