Fetasalaatti Special Laurendo Al Meira

Pese salaatti ja kuivata huolellisesti keittiöpaperin päällä.

Kuori yksi iso punasipuli ja pilko.

Revi kuivatut jääsalaatinlehdet kulhoon ja laita sipuli joukkoon.

Pese 1 iso keltainen paprika ja poista siemenkota.

n.240 g paprikasta jää siemenkodan ym. jälkeen n. 135 g paprikasiivuja.

Pese 4 isoa tomaattia ja poista kannat.

Tulee n.300 g tomaattia.

Ota n. puolikas kurkku ja kuori ja pilko.

n.140g kurkkua.

Lisää Milbona Fetaa puolikas rasiaa, 125g ja leikkaa kuutioiksi.

Sekoita ainekset hyvin ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka616g62kcal6.8g4.9g1.2g6.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g448g121kcal5.8g21.5g0.9g7.6g
Paprika keltainen 756g228kcal7.1g38.6g1.5g15.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1680g341kcal10.1g63.8g5g23.5g
Kurkku, tuore784g78kcal4.7g13.2g0.8g5.5g
Fetajuusto, Milbona700g1960kcal140g3.5g154g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9968g5580kcal349g291g326.8g115.8g
Valittu annoskoko4984g2790kcal174.5g145.5g163.4g57.9g
Annoskoko puolitettuna2492g1395kcal87.3g72.8g81.7g29g
Arvot/100g100g56kcal3.5g2.9g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157656