Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1114g1849kcal211.6g0g111.4g0g
Sipuli 153g46kcal1.9g7.4g0.3g2.6g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.6g16kcal0.6g2.1g0.2g1.5g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g557g756kcal29g141.5g7g12.9g
Vesi, vesijohtovesi 2785g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi7.8g22kcal0.7g0.5g1.8g0g
Korppujauho 20g71kcal2g14.6g0.2g1g
Kananmuna kuorineen punnittu334g421kcal36.8g1g30.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9968g6363kcal565.2g334.2g302g36g
Valittu annoskoko4984g3181kcal282.6g167.1g151g18g
Annoskoko puolitettuna2492g1591kcal141.3g83.6g75.5g9g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187468