Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)2801g8964kcal280.1g1764.8g64.4g392.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1517g5206kcal154.6g1062.2g18.2g53.1g
Ohrajauho 128g420kcal10.6g82.7g2.6g9.8g
Siirappi, tumma280g896kcal0.3g207.3g0g0g
Rypsiöljy 210g1858kcal0g0g210.1g0g
Suola, annos 3g47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9968g34691kcal891.2g6234g590.6g910.2g
Valittu annoskoko4984g17345kcal445.6g3117g295.3g455.1g
Annoskoko puolitettuna2492g8673kcal222.8g1558.5g147.7g227.6g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154