Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)393g1455kcal55g216.2g31.4g43.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka5.6g22kcal0g5.6g0g0g
Sokeri 225g912kcal0g224.4g0g0g
Voi 281g2037kcal3.3g1.1g228.3g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 2246g1004kcal4.3g211.6g2.2g40.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka5.6g22kcal0g5.6g0g0g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 421g1445kcal42.9g294.8g5.1g14.7g
Sokeri 140g570kcal0g140.3g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)393g1455kcal55g216.2g31.4g43.2g
Kananmuna kuoreton 309g441kcal38.6g0.9g31.7g0g
Voi 562g4074kcal6.7g2.2g456.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9968g26881kcal411.8g2640g1573.4g283g
Valittu annoskoko4984g13441kcal205.9g1320g786.7g141.5g
Annoskoko puolitettuna2492g6720kcal103g660g393.4g70.8g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76918