Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 113g162kcal18g0g10g0g
Tomaatti, tuore188g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g150g35kcal2.1g5.1g0.6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 47g130kcal0.9g1.4g13.1g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana999g763kcal44.2g27.2g52.4g5.2g
Valittu annoskoko500g381kcal22.1g13.6g26.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna250g191kcal11.1g6.8g13.1g1.3g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454