Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)15g19kcal0.5g0.6g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g10g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Fetajuusto, Valio45g122kcal8.6g0.5g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana999g2135kcal165.4g3.2g163.8g0g
Valittu annoskoko500g1068kcal82.7g1.6g81.9g0g
Annoskoko puolitettuna250g534kcal41.4g0.8g41g0g
Arvot/100g100g214kcal16.6g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923