Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1931g11587kcal463.5g127.5g1042.8g0g
Kananmuna kuoreton 1770g2525kcal221.3g5.3g181.4g0g
Emmental, punaleima 17%1207g3500kcal410.4g0g205.2g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 81g141kcal4.2g30.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9984g35507kcal2198.8g326.4g2858.8g0.8g
Valittu annoskoko4992g17754kcal1099.4g163.2g1429.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna2496g8877kcal549.7g81.6g714.7g0.2g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257526