Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Maissi jyvät 0.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Fetajuusto, Milbona0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g0.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kana 0.9g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0g0.1kcal0g0g0g0g
Chilikastike, Felix0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g11kcal0.6g1g0.4g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.3g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g108kcal6.1g10.2g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361