Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.6g4.3kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g13kcal0.2g0.4g1g0.2g
Valittu annoskoko5g7kcal0.1g0.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g129kcal2g3.9g9.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957