Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g4.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g9kcal0.2g1.2g0.4g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.1g0.6g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g88kcal2g12g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454