Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)0.9g2.3kcal0.2g0g0.1g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g0.7g0.8kcal0.1g0g0g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g18kcal0.8g2g0.6g0g
Valittu annoskoko5g9kcal0.4g1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g178kcal7.8g19.6g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776