Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1.6g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g1.3g1.3kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g10kcal0.6g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.3g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g100kcal6.1g6.1g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210