Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Perunasuikale (Apetit)2.3g1.7kcal0g0.4g0g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g0.9g1kcal0.2g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g8kcal0.4g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g84kcal4g8g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362