Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Ruisjauho, 1 dl1.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0.2g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 0.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.7g2kcal0g0g0.2g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g0.7g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g24kcal0.6g2.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko5g12kcal0.3g1.2g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g244kcal6g24g12g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407