Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g1.7g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste0.4g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g16kcal1g1.6g0.6g0g
Valittu annoskoko5g8kcal0.5g0.8g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g164kcal10g16g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444