A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pirkka naudan jauheliha 400g1.8g4kcal0.3g0g0.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.7g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g13kcal0.8g0.2g1g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.4g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g128kcal7.8g2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306