Pannukakku

2 munaa
2rkl makeutusjauhetta tai sokeria
1tl suolaa
6dl maitoa
3dl vehnäjauhoja
päälle:
1,5 omenaa
kanelia
muutama nokare margariinia

Sekoita ainekset ja kaada uunipellille leivinpaperille.

Asettele omenalohkot päälle ja ripottele niille hieman kanelia.

Muutama nokare margariinia tms. tekevät pannarin pinnasta herkullisen.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1034 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0g0.2kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe0g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g11kcal0.6g1.8g0g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.3g0.9g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.5g0g0g
Arvot/100g100g112kcal6g18g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13378