Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1.6g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g0.5g1.7kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g12kcal0.6g0.2g1g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.3g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g122kcal5.9g2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513