Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli, paistettu 0.7g0.7kcal0g0g0.1g0g
Pekoni, paistettu 1.2g6.3kcal0.2g0g0.6g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.8g5.8kcal0g0.1g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g28kcal0.6g0.2g2.8g0g
Valittu annoskoko5g14kcal0.3g0.1g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g277kcal5.9g2g27.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776