Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.3g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g1g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Voi 0g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g15kcal1g0g1g0g
Valittu annoskoko5g8kcal0.5g0g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0g0.3g0g
Arvot/100g100g152kcal10g0g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244705