Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2.5g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.7g4.4kcal0.2g0g0.4g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.5g1.6kcal0g0g0.2g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0g0.2kcal0g0g0g0g
Mantelilastu (A la meira)0.7g4.1kcal0.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g35kcal1.4g0.2g3.2g0g
Valittu annoskoko5g17kcal0.7g0.1g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g348kcal14g2g32g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209345