Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g22kcal0.6g4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko5g11kcal0.3g2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g218kcal5.9g39.2g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049