Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1.8g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.3kcal0g0g0g0g
Hunaja 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 2.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g3kcal0.2g0g0g0g
Valittu annoskoko5g1kcal0.1g0g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0g0g0g
Arvot/100g100g28kcal2g0g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266