Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Tuorekurkku, annos 50g2g0.8kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow0.7g0.7kcal0.2g0g0g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g1g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g7kcal0.8g0g0.2g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.4g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0g0.1g0g
Arvot/100g100g70kcal8g0g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533