Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)1.2g1.4kcal0.2g0g0g0g
Seitifilee (Findus)1.6g1.1kcal0.3g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g1.2g1kcal0g0.1g0.1g0g
Korppujauho 0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g13kcal1.4g1g0.4g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.7g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.4g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g125kcal13.5g9.6g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097